25n
25N
25N

El seminari GO! desborda les seues previsions d'assistència

El seminari GO! desborda les seues previsions d'assistència
20/10/2016 -

Com creem cultura de govern obert en les nostres institucions? Com obrim els governs? Com obrim els seus cicles de polítiques i accions públiques? Donar resposta a aquestes i altres preguntes sobre govern obert suposa una de les propostes estratègiques de la Diputació de València, a través de la Delegació de Transparència que encapçala Roberto Jaramillo.

“Conscients de la necessitat d’incorporar, en forma de virus transformador, el gen de la rendició de comptes en el nostre ADN públic, la Diputació va marcar en la seua Estratègia GO! Govern Obert entre els seus objectius la formació d’aqueixa “Cultura de Govern Obert” en un projecte de llarg recorregut”, ha recordat Jaramillo.

Com a part d’aquest projecte hui 20 d’octubre, Les Naus acull el Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València.

El seminari, que ha desbordat totes les previsions, arribant a doblar el nombre de places disponibles, serà impartit per Alberto Ortiz de Zárate i tindrà un caràcter eminentment pràctic com van demandar els municipis en una enquesta del passat any. Els assistents, tècnics i representants municipals desenvoluparan, a través de tallers, processos de disseny de polítiques de govern obert, identificant d’una manera clara i pràctica com poder portar-los en la seua administració.

Aquesta formació tindrà la seua continuïtat en pròximes dates amb la jornada “La Transparència a debat” del 3 de novembre en la Fundació Universitat Empresa (ADEIT) i el seminari “La Transparència i la protecció de dades” del 18 de novembre en el MuVIM.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 20 =

museo prehistoria