25n
25N
25N

El segon número de la revista de la Cooperativa del Centre Històric Comercial de Gandia veurà la llum al Nadal

El segon número de la revista de la Cooperativa del Centre Històric Comercial de Gandia veurà la llum al Nadal
12/09/2019 -

El president de la Cooperativa del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo, ha anunciat que, després del gran acolliment del primer número, hi haurà una segona edició de la revista comercial amb vista a Nadal.

Un projecte que, tal com ha assegurat, es va aprovar en junta i que va comptar amb la participació del 100% dels comerços; així com de grans patrocinadors que van fer de la primera “un èxit aclaparador”.
Així mateix, Esquerre ha enumerat les diverses campanyes en les quals ja s’està treballant com són Halloween, ‘Botigues al carrer’, o la campanya de Nadal de la qual recalca “va ser tot un èxit gràcies a la multitud de novetats que van ser tan ben acollides entre els clients”.

Entén l’associacionisme com una forma d’aconseguir més visibilitat i posicionament. “Som tots els que compartim una idea de treball que volem tindre un nostre àmbit”. I referent a FAES, ha recalcat que “ens ha portat pel cap alt. Ens ajuda molt perquè podem reivindicar encara més les coses que no són d’àmbit local. FAES ha sigut un trampolí per a posicionar-nos en tots els àmbits”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + divuit =