25n
25N
25N

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic assisteix a l Cimera del Clima de Marràqueix

La cita servirà de referència en el procés d’avaluació i revisió de l’Estratègia Valenciana de Canvi climàtic 2013-2020

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic assisteix a l Cimera del Clima de Marràqueix
14/11/2016 -

El secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, assistirà a la sessió de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP22) que tenen lloc en Marràqueix entre el 7 de novembre i el 18 de novembre. El secretari autonòmic encapçala la representació del Consell, que s’ha incorporat a la delegació espanyola assistent a la COP22.

Els representants del Govern Valencià acudiran com a observadors i la cita servirà de referència dins del procés d’avaluació i revisió de l’Estratègia Valenciana de Canvi climàtic 2013-2020. En este sentit, calç recordar que dónes de la conselleria d’Agricultura i Medi ambient s’ha apostat per la lluita contra el canvi climàtic, mitjançant mesures d’eficiència energètica, una a posta per les energies renovables a través d’ajudes fiscals, un ús sostenible del sòl i projectes de gestió de residus com el Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR). A això s’uneix la recent constitució d’un Comité d’Experts de canvi climàtic.

Els esdeveniments de principal interés per a la representació valenciana seran els diàlegs sobre ciutats, regions i territoris, sobre seguretat agrícola i alimentària, i els que tracten la implementació de l’Acord de París. Igualment, estaran presents en les jornades de conclusions dels dies 17 i 18. Álvaro ja va assistir a l’anterior COP21 de París.

A més, amb la voluntat d’aprofitar el context de la COP22, el Comité de Regions de la Unió Europea es reunirà els dies 14 i 15 de novembre a la ciutat marroquina. Esta trobada afrontarà el canvi climàtic d’un punt de vista local i regional. És per això que Julià Álvaro i la representació de la Generalitat també participaren en estes jornades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − sis =