25n
25N
25N

El Saler estrena dàrsenes a les parades d'EMT

El Saler estrena dàrsenes a les parades d'EMT
02/11/2019 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible i Infraestructures de Transport Públic de l’Ajuntament de València ha finalitzat les obres d’adequació de dues parades de l’EMT situades als voltants del poble del Saler, concretament enfront del càmping i al costat del centre d’exàmens de la DGT, per a adaptar-les a la normativa d’accessibilitat vigent. Les obres de construcció de dues andanes i l’adequació del seu entorn es van iniciar el passat dia 7 amb un pressupost total de 48.399,15 euros.

Les dues parades de l’EMT se situen en Carrera del Riu, cadascuna en un sentit de la via, a l’altura de l’accés al càmping “València El Saler”. En el cas de la parada sentit València, que fins ara estava situada darrere d’un carril bici, s’ha procedit a invertir la situació per a evitar els riscos i la dificultat d’accés per a les persones usuàries. El desviament del carril bici, ara per darrere de la parada, s’ha efectuat amb paviment procedent del reciclatge de plàstics.

A més, en totes dues parades s’han construït dues dàrsenes de 10 cm d’altura –tal com contempla la normativa vigent- perquè siguen accessibles a tota persona amb diversitat funcional. També s’ha adequat la vorera al costat de la façana del càmping, així com un tram de calçada existent.

D’altra banda, s’ha executat un nou pas de vianants per a permetre l’accés des del càmping a la parada del lateral del mar i viceversa. Fins ara, no hi havia cap pas de vianants a menys d’una distància de 500 metres i, per a arribar a ell s’havia de transitar pel carril bici amb els riscos que això implicava. En estar dins de l’àmbit del Parc Natural de l’Albufera, el projecte ha requerit l’informe favorable del servici Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València i de l’Oficina de Gestió del Parc Natural de l’Albufera, pertanyent a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament rural.

Aquestes parades adaptades se sumen a les vora 200 que es van millorar a la fi de 2018 amb el mateix objectiu d’accessibilitat en el terme municipal de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent