25n
25N
25N

El retorn del fenomen Tuppersex

L’obra es presentarà des del 19 al 30 d’octubre en el Teatre Talia

Amb la producció d’Anexa, direcció d’Edu Pericas i protagonitzada per Alicia González Laá i Gretel Stuyck, retorna als teatres l’entretinguda Tuppersex, una obra que aborda el sexe i el despertar de les dones de forma lúdica, sense embuts ni traves morals.

Sobre l’escenari, ambdues actrius prenen els seus rols per a riure i parlar de les seues experiències com la masturbació, preguntant-se entre elles i per descomptat incloent al públic i convertint-lo en protagonista.

El terme “tuppersex” pren el seu nom de Earl Tupper, l’ideòleg dels pràctics recipients de plàstic que s’usen en totes les llars i qui a més va impulsar la venda a domicili que apuntava a grups d’amigues que es recomanaven els productes.

Hui la pràctica ha evolucionat i permet que la compra de joguets sexuals es realitze per Internet, perquè després una amfitriona faça una visita programada i mostre els productes per a provar-los, tocar-los, sentir la seua aroma… Com ocorre en l’empresa My Secret Flower en esta divertida obra.

En 2014, el fenomen Tuppersex va complir més de tres mesos d’èxit a Barcelona i va atraure a més de 13000 espectadors. Este mes es presenta en el Teatre Talia de València amb entrades des de 12€.

Sinopsi

L’empresa My Seret Flower, en ple procés d’expansió econòmica, imparteix el Curs de Formació per a Assessores de Tuppersex amb l’objectiu de contractar noves venedores de joguets eròtics.

Però un problema inesperat fa que la sexòloga habitual del curs siga substituïda per una extravagant perruquera de barri sense pèls en la llengua, i la sessió es converteix en un hilarant caos. Les excèntriques tècniques docents d’esta improvisada ponent suposaran un autèntic malson per a la coach responsable del curs, incapaç d’evitar que la situació se li escape de les mans.

Aconseguiran aconseguir el públic assistent els coneixements requerits? Superaran l’examen final? Aconseguiran un contracte laboral amb l’empresa My Secret Flower?

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

museo prehistoria