25n
25N
25N

El Regne Unit desaconsella viatjar a Espanya

El Regne Unit desaconsella viatjar a Espanya
03/06/2021 -

El Govern del Regne Unit ha decidit mantenir a tota Espanya com a país ambre dins del seu semàfor epidemiològic, la qual cosa implica que continuarà desaconsellant els viatges no essencials a territori espanyol amb la temporada turística estival ja iniciada.

A pesar que l’Executiu britànic havia plantejat la possibilitat de tindre en compte les especificitats de les illes Balears i Canàries en la seua revisió, suggerint que aquests arxipèlags podrien passar a verd a partir de la setmana vinent, finalment tota Espanya roman invariable, segons el Ministeri de Transport.

En línies generals, les autoritats del Regne Unit han optat per la cautela i no han millorat la consideració de cap país, de tal forma que els pocs canvis han sigut a pitjor. Portugal, l’única gran destinació turística europea en verd, passarà també a ambre a partir del 8 de juny, la qual cosa implicarà que els qui tornen de territori lusità hauran de guardar quarantena i sotmetre’s a diversos test, com ja venia ocorrent en el cas de les arribades des d’Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + huit =