25n
25N
25N

El Mercat de Vell reobri diumenge a la seua nova ubicació, el nou parc de Tarongers i Serradora

El Mercat de Vell reobri diumenge a la seua nova ubicació, el nou parc de Tarongers i Serradora
10/07/2020 -

Diumenge torna el Mercat de Vell de la ciutat en el nou parc de les avingudes Tarongers i Serradora, un espai creat específicament per acollir aquest mercat extraordinari. Així ho ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, qui ha explicat que “la nova ubicació del Mercat de Vell disposa d’una variada oferta de transport públic per a arribar-hi, així com facilitat d’aparcament en l’entorn”.

El Mercat de Vell torna al 50% de la seua capacitat per poder mantenir les distàncies de seguretat i garantir totes les mesures necessàries per a poder fer una compra amb totes les garanties estipulades per les autoritats sanitàries. El regidor de Comerç ha assenyalat que l’Ajuntament ha repartit als comerciants ‘kits’ en forma de bossa de tela que inclouen gel desinfectant hidroalcohòlic, mascaretes, cintes adhesives per marcar les distàncies de seguretat, cartelleria i fullets per informar els clients.

Per tal de garantir la seguretat, els comerciants que disposen d’una parada en aquest tradicional mercat s’alternaran, i un diumenge acudirà la primera meitat, mentre que el diumenge següent n’acudirà l’altra. L’horari serà, tal com marca l’ordenança municipal, de 9:00 h del matí a 14:00 h de la vesprada. El nou espai posa fi el problema que patia el Mercat de Vell quan coincidia amb un partit del València Club de Futbol, que obligava a reduir l’espai del mercat i a acurtar l’horari.

La nova ubicació és una nova zona enjardinada de més de 12.000 metres quadrats, que ha comptat amb un pressupost de licitació d’uns 1,5 milions d’euros. El nou espai enjardinat es localitza en un espai de propietat municipal, situat a la confluència del carrer de Lluís Peixó amb l’avinguda dels Tarongers. Galiana s’ha mostrat “molt il·lusionat per aquesta nova etapa del Mercat de Vell de València”, i ha destacat que “la iniciativa s’ha portat endavant en coordinació amb l’associació de veïns de barri, i la seua constant col·laboració i aportacions; i també amb el suport dels venedors, que van aprovar la iniciativa en votació”. De fet, ha afegit el regidor, “aquesta acció suposa també una aposta i un impuls al xicotet comerç dels barris de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

bombers
Valencia activa