25n
25N
25N

El quintet Tat! clausura el XIII Festival de Jazz de Peníscola

El quintet Tat! clausura el XIII Festival de Jazz de Peníscola
28/07/2016 -

El grup Tat! va tancar ahir el Festival Internacional de Jazz amb un concert gratuït a la plaça de Santa Maria. L’agrupació està formada per Víctor Colomer (trombó), Ramón Cardo (saxo tenor), Carlos Medina (guitarra), Jaume Guerra (contrabaix) i Tico Porcar (bateria).

Tat! va sorgir a València al final de 2013 en l’entorn de l’especialitat de Jazz del Conservatori Superior de Música de València, de mà dels alcorins Víctor Colomer i Carlos Medina, principals promotors del grup. Completen la formació el castellonenc Tico Porcar i els valencians Ramón Cardo i Jaume Guerra. Després d’un any de transició, el grup torna a escena amb noves composicions i amb la revisió d’alguns temes del seu repertori.

El veterà saxofonista Ramón Cardo, membre invitat del grup, és un dels responsables del sorgiment de noves generacions de músics de jazz per mitjà de la seua tasca docent al Conservatori. Cardo, a més, ha encoratjat la formació de nous grups com ara Tat!

Des del passat dia 21 han actuat a la localitat castellonenca grans figures del jazz com ara Grant Stewart, Cécile McLorin Salvant, Kenny Barron i John Abercrombie, a més dels grups valencians The Prototype, el quintet de Kiko Berenguer i el quartet d’Arantxa Domínguez/Ricardo Belda, la qual cosa converteix Peníscola en una de les localitats turístiques de la Comunitat amb major atractiu cultural. No oblidem que la setmana que ve arranca el festival de Música Antiga i Barroca, també organitzat per CulturArts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 12 =