caixa popular

El Puig inicia un programa d'orientació per a persones desocupades de llarga durada

El programa compta amb la subvenció del SERVEF i està finançat amb fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals

El Puig inicia un programa d'orientació per a persones desocupades de llarga durada
02/02/2018 -

L’ajuntament del Puig, a través del seu Servei Municipal d’Ocupació, ha iniciat un ambiciós programa d’orientació laboral per a persones aturades de llarga durada. El projecte té com a finalitat afavorir la seua ocupabilitat a través d’accions d’orientació laboral, informació i acompanyament, així com altres procediments que els ajuden a redreçar la seua carrera laboral.

L’objectiu, en paraules del regidor Marc Oriola, és «proporcionar les eines necessàries per ajudar les persones que per desgràcia es troben fora del mercat laboral a buscar activament ocupació, de manera autònoma, així com ajudar-los a detectar i dinamitzar possibles iniciatives d’autoocupació ».

La iniciativa suposa la incorporació d’un orientador laboral en el Servei Municipal d’Ocupació que portarà a terme un assessorament personalitzat dels seus participants. Compta amb la subvenció de SERVEF i el finançament dels fons procedents de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals per a accions d’orientació laboral per a persones de llarga durada.

Les persones que porten més de 360 ​​dies aturades i vulguen participar en este programa d’orientació poden sol·licitar cita prèvia al Centre Municipal García Lorca. El projecte finalitzarà el dia 15 de juny de 2018.

Dels 23 municipis que conformen l’Horta Nord, només han rebut esta subvenció cinc d’ells, entre els quals es troba El Puig.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC