25n
Orgull
Orgull

El PSPV garanteix que l'AP-7 serà gratuïta des de 2020 i que el Govern només estudia "un possible pagament simbòlic"

El PSPV garanteix que l'AP-7 serà gratuïta des de 2020 i que el Govern només estudia "un possible pagament simbòlic"
14/08/2019 -

La portaveu d’Infraestructures del PSPV en Les Corts, Sandra Martín, ha garantit que l’AP-7 “serà gratuïta per a tots els usuaris a partir de l’1 de gener de 2020”, després del terme de la concessió, i ha instat al PP a “no confondre a la ciutadania i no mesclar dos temes absolutament diferents”. “El possible pagament simbòlic de les autovies és un tema que el Govern central està estudiant i que no té res a veure”, ha subratllat.

Per contra, ha replicat a les crítiques del PP que aquest partit “va ser l’únic que durant anys va dubtar de la liberalització de l’AP-7 i va prorrogar la seua concessió”, des del Govern central i “amb el silenci còmplice del PP valencià i de la seua presidenta i exconsellera d’Infraestructures, Isabel Bonig”.

La socialista ha titllat d'”aixecada de camisa” les crítiques del portaveu adjunt del PP en el parlament, Miguel Barrachina. El ‘popular’ creu que “no tindria cap sentit liberalitzar l’AP-7 i, al mateix temps, establir pagaments per circular per autovies com l’A-3, la V-30, o el ‘by-*pass'”.

“Res, això és el que van fer els governs del Partit Popular mentre que van governar amb el silenci còmplice del PP valencià i de la seua presidenta i exconsellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, per la gratuïtat d’aquesta infraestructura”, ha subratllat la diputada en un comunicat, per a acusar el PP de “voler crear alarma social fruit del seu avorriment estiuenc”.

Ha garantit, per contra, que l’Autopista del Mediterrani “serà gratuïta a partir de gener de 2020: Aquesta és una realitat que, per molt que el PP no la vulga veure, serà possible gràcies al compromís del Govern socialista”. I ha destacat la importància de la infraestructura perquè “més enllà de ser clau per a la vertebració de la Comunitat, beneficiarà a sectors decisius per a l’economia valenciana com el turisme”.

“Sempre hem defensat la gratuïtat d’aquesta infraestructura, com consta en les nombroses iniciatives presentades en el Congrés i en Les Corts”, ha afirmat, i ha recriminat als ‘populars’ que “van ser ells els qui durant anys van dubtar de la liberalització prorrogant la seua concessió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =