25n
Orgull
Orgull

Més de 460 joves participen a Viu la Solidaritat de l'IVAJ

Més de 460 joves participen a Viu la Solidaritat de l'IVAJ
16/08/2016 -

El secretari general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha visitat el camp de voluntariat de Vila Romana l’Albir, en Alfàs del Pi i el camp de voluntariat de caràcter social, “Diverteix-te” que se celebra en l’Alberg Juvenil La Marina en la localitat de Moraira (Teulada).

El camp de voluntariat de caràcter arqueològic Vila Romana l’Albir, es realitza en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi des de l’any 2008. El conjunt arqueològic està format per tres jaciments de l’època romana: una vila, una necròpoli i un mausoleu familiar.

En aquesta edició un total de 20 joves procedents d’Alemanya, Itàlia i Turquia comparteixen amb joves d’Andalusia, Aragó, Euskadi, Galícia, La Rioja i la Comunitat Valenciana un projecte de voluntariat.

D’altra banda, Jesús Martí ha participat en les activitats del camp de voluntariat “Diverteix-te” que se celebra en l’Alberg de l’IVAJ, La Marina, en Moraira-Teulada, i que compta amb la col·laboració de la Direcció general d’Infància i Adolescència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Té com a finalitat realitzar activitats lúdiques i soci-educatives per a un total de 50 xiquetes i xiquets tutelats, amb edats compreses entre els 9 i els 12 anys i que conviuen amb un grup de 27 voluntàries i voluntaris, amb els quals es treballa per a fomentar la convivència, la cura i assistència de les xiquetes i els xiquets, així com en el desenvolupament d’activitats d’oci i temps lliure.

Els camps de treball voluntari juvenil de la Comunitat són un tipus d’activitat en la qual un grup de joves de 18 a 26 anys de diferents procedències es compromet, de forma voluntària i desinteressada, a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació, permetent el foment de valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d’aprenentatge intercultural.

Enguany un total de 233 joves han acudit als 11 camps de la Comunitat Valenciana, 6 camps de modalitat social amb 126 participants; tres camps de modalitat mediambiental amb un total de 63 participants i dos camps d’arqueologia amb 44 participants.

A més, 173 joves de la Comunitat han acudit als camps d’altres autonomies i 54 de la Comunitat han viatjat i han realitzat el seu voluntariat en altres països, per la qual cosa el programa Viu la Solidaritat ha facilitat la participació d’un total de 460 joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tretze =