caixa popular

El programa pilot d'exercici físic ‘Motiva't/Activa't' finalitza el seu primer cicle de sessions

L’edil de Salut, Pedro Vicente, va assistir a l’entrega de diplomes als usuaris del servici

El programa pilot d'exercici físic ‘Motiva't/Activa't' finalitza el seu primer cicle de sessions
11/07/2017 -

El programa d’exercici físic supervisat ‘Motiva’t/Activa’t’ ha donat per finalitzada la seua primera entrega de sessions. Esta activitat, pionera a la Comunitat Valenciana, ha sigut desenvolupada pel Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, que ha cedit instal·lacions i tècnics esportius per a la realització d’esta iniciativa.

El regidor de Salut, Pedro Vicente, i la directora d’Atenció Primària de l’Arnau-Llíria, Amparo Sánchez, van entregar els certificats de participació als usuaris del servici al Centre de Salut de Llíria, en un acte que va comptar també amb la presència de la diputada provincial de Benestar Social, Mercedes Berenguer.

Este programa pilot, en el que intervé personal sanitari i educadors físics, consistix a realitzar durant unes quantes setmanes exercicis supervisats, amb l’objectiu de donar als malalts una sèrie de pautes per a pal·liar la seua malaltia crònica i poder portar una vida normal. En el mateix es potencia la motivació per a practicar activitats físiques, modificar les conductes i mantindre l’exercici al llarg de la vida.

En esta primera edició s’ha tractat amb la lumbàlgia crònica a través d’exercicis adequats a les necessitats individualitzades de cada pacient.

‘Motiva’t/Activa’t’ es reprendrà a partir del mes de setembre i, s’enfocarà també al tractament d’altres malalties, com a malalties cardíaques, mentals, pulmonars o la fibromiàlgia.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats