25n
25N
25N

El Programa Municipal d’Absentisme Escolar engega la campanya “No falles mai”

El Programa Municipal d’Absentisme Escolar engega la campanya “No falles mai”
30/10/2017 -

Des de la regidoria d’Educació, dirigida per la regidora Lluna Àrias, el Programa Municipal d’Absentisme Escolar ha llançat, en aquest curs 2017-2018, la campanya de prevenció de l’absentisme, “No falles mai”. Amb ella es pretén aconseguir l’objectiu de sensibilitzar als pares i mares de l’alumnat de Burjassot, convidant-los a reflexionar sobre els xicotets fets quotidians que poden portar a provocar, a mitjà o llarg termini, una situació d’absentisme escolar. El missatge final que pretén transmetre la campanya és que amb l’educació dels més menuts no cal baixar mai la guàrdia.

La campanya es compon de quatre cartells que representen tres situacions diferents. Cadascuna d’aquestes situacions pot donar-se perfectament en les llars de Burjassot, i totes elles són situacions que cal evitar o, almenys, a saber gestionar. La campanya es completa amb un quart cartell en el qual es representen aquelles conductes positives que poden ajudar a prevenir el problema de l’absentisme. La intenció és posar imatge a certs moments en els quals tots, pares i mares, poden sentir-se identificats, tant pel que reclamen els xiquets de la casa com pels sentiments que açò genera en els progenitors. Es tracta d’una campanya que pretén arribar directament a les emocions, fent que qualsevol puga sentir-se representat i comprés davant aqueixes situacions, però que també sàpia com ha d’actuar davant elles.

Els cartells que conformen la campanya “No falles mai” podran veure’s, a partir de la setmana vinent, en els centres escolars del municipi, així com en diferents llocs públics de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 18 =