caixa popular

El professor Carlos Caurín oferirà al professorat de Burjassot una jornada sobre educació emocional davant l’inici del nou curs

El professor Carlos Caurín oferirà al professorat de Burjassot una jornada sobre educació emocional davant l’inici del nou curs
28/07/2017 -

Amb el curs ja tancat i amb els xiquets i els professors gaudint de les vacances d’estiu, des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot es segueix treballant, en aquest cas preparant ara les accions a desenvolupar amb motiu de l’inici del curs acadèmic 2017-2018, el pròxim mes de setembre. Entre els preparatius, la regidora d’Educació, Laura Espinosa Pérez, ha programat un acte de benvinguda al nou curs, que tindrà lloc el pròxim 6 de setembre, en la Casa de Cultura i que estarà especialment orientat al professorat dels centres escolars de Burjassot.

Es tracta d’una jornada de trobada, primera presa de contacte i formació entre els professionals docents, amb l’objectiu de donar per iniciat el nou curs. En la jornada, es comptarà amb la presència de Carlos Caurín Alonso, professor de la Universitat de València en Ciències Experimentals i Socials, que oferirà una sessió amb el títol “Ferramentes d’educació emocional i empatia per a fomentar la convivència en els centres ecolars”. Mediador escolar i coordinador de diversos programes de mediació en diferents col·legis públics i concertats, Carlos Caurín és també director i professor del postgrau de Mediació en l’àmbit educatiu.

Per a planificar la Jornada, els professors i professores dels centres educatius de Burjassot que estiguen interessats a acudir a aquesta trobada, hauran d’emplenar una fitxa d’inscripció que des de la Regidoria s’ha fet arribar a tots els centres educatius i remetre-la per correu electrònic, amb termini límit fins al 4 de setembre de 2017.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats