25n
25N
25N

El professor de Burjassot Salvador Varea viatja a Lille amb Erasmus+

El professor de Burjassot Salvador Varea viatja a Lille amb Erasmus+
10/03/2020 -

El professorat del col·legi Joan XXIII continua formant-se i desenvolupant diferents iniciatives dins dels programes europeus Erasmus+. Bon exemple d’això és el viatge que ha realitzat en aquests dies Salvador Varea, professor del centre, fins a la ciutat francesa de Lille.

Tal com han assenyalat des del centre educatiu burjassoter, els objectius d’aquest viatge van ser conéixer l’entorn empresarial de França, la realització d’una pràctica Jobshadowing en l’empresa Norauto de Lille i establir contactes i signar convenis amb empreses franceses, perquè alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances puguen realitzar en aquest país les FCT.

A ells s’uneix també que Salvador va tindre l’oportunitat d’observar el sistema educatiu francés en nivells “equivalents a la nostra formació professional, en la família d’Administració i Finances”. Aquesta iniciativa, que ha sigut molt gratificant, “fa que el nostre centre, igual que la població de Burjassot estiga present a escala europea”, tal com han remarcat fonts del centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 3 =