25n
25N
25N

El procés de participació #ChesteDecide entra en la seua recta final amb el suport de la Diputació

Els veïns i veïnes de Cheste poden votar entre més de 30 propostes presentades per a triar a quins projectes es destinaran 200.000 euros del pressupost municipal 2018

El procés de participació #ChesteDecide entra en la seua recta final amb el suport de la Diputació
03/10/2017 -

L’Ajuntament de Cheste va presentar divendres passat, 29 de setembre, les més de 30 propostes realitzades pels veïns i veïnes de la localitat durant les fases prèvies del procés de pressupostos participatius #ChesteDecide. Un procés que estarà obert del 2 al 22 d’octubre i en el qual la ciutadania decidirà com invertir 200.000 euros dels pròxims pressupostos municipals.

La votació es realitzarà a través del portal de participació #ChesteDecide https://cheste.participago.dival.es/ creat des del Servei de Transparència de la Diputació de València, sent Cheste el primer municipi que fa ús d’aquest.

La col·laboració de la Diputació de València en aquesta iniciativa respon a l’Estratègia GO de la Delegació de Transparència i Govern Obert encapçalada per Berto Jaramillo, que pretén enfortir la cultura de la transparència i obertura institucional. La plataforma s’ha adaptat a les necessitats específiques dels municipis valencians per al seu ús en un entorn bilingüe i simultani per tots els ajuntaments.

La plataforma permetrà validar la identitat dels veïns que desitgen proposar, modificar, discutir o votar mesures i objectius a partir del padró municipal d’habitants que la Diputació proporciona a 198 entitats locals de la província.

“Donem un altre pas més en un Projecte que iniciem mesos arrere i que permetrà que els municipis de la província de València puguen disposar d’una eina lliure i gratuïta en la qual la ciutadania puga proposar, modificar, discutir i votar mesures i objectius, facilitant la relació i col·laboració entre ajuntaments i ciutadans”, ha detallat el diputat titular de l’àrea de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + dinou =