25n
25N
25N

El primer dijous del Mercat de la Barata acaba amb prop de 60 intercanvis

El pròxim esdeveniment se celebrarà el 23 de febrer en el hall de la Casa de Cultura

El primer dijous del Mercat de la Barata acaba amb prop de 60 intercanvis
08/02/2017 -

Cada últim dijous de mes el hall de la Casa de Cultura de Burjassot es transforma en un gran Mercat de la Barata en el qual els usuaris d’este espai municipal poden intercanviar els llibres que ja s’han llegit per aquells que tenen ganes de descobrir i de conéixer. Una iniciativa engegada des de les Biblioteques Municipals atenent a les peticions dels seus usuaris i donat el gran èxit d’esta.

La primera edició d’este 2017, el passat mes de gener, va tenir un alt nombre d’intercanvis, ja que les Biblioteques han comptabilitzat prop de 60, una important xifra en la seua primera vesprada.

En este mes de febrer, el Mercat de la Barata tindrà lloc el dijous 23 a partir de les 17.30 hores i, com en ocasions anteriors, des de les Biblioteques Municipals s’oferiran llibres a aquelles persones que passen a intercanviar i que deuran també portar els seus per a realitzar la barata per eixos llibres que els ve de gust llegir i portar-se a casa.

Sense gastar-se ni un sol euro, les persones que participen en el Mercat de la Barata tenen la possibilitat de canviar els llibres que ja s’han llegit i que tenen en les seues cases per aquelles obres que volen llegir-se i que estan dins de les seues particulars llistes de lectura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 2 =