caixa popular

El primer BIM de 2018 ja està als carrers de Godella

El primer BIM de 2018 ja està als carrers de Godella
31/01/2018 -

Durant aquests dies s’ha repartit pels carrers de Godella el primer BIM de 2018, la portada del qual està dedicada als actes de Nadal, parant especial atenció a la tradicional cavalcada dels Reis Mags. El repartiment del periòdic s’ha realitzat de manera conjunta amb el tríptic que porta la programació cultural i d’oci de febrer, març i Falles.

En aquesta ocasió, les pàgines centrals estan dedicades a un monogràfic sobre el Pressupost Municipal de 2018, aprovat recentment. Ací s’explica quins són els ingressos i les despeses del consistori, dividits per àrees.

Tindrem dos entrevistes, una de l’àmbit cultural i altra del social. En primer lloc, parlem amb Manolo Valls, director de la Big Band del Casino Musical de Godella, que ha complit 5 anys. I d’altra banda, coneguem el projecte de l’ONG SAIM a Madagascar.

Presentem també als nous membres del consistori -Elvira Navarret (Ciutadans) i Diego Alegria (CET)-, parlem sobre el PGOU, les jornades agroecològiques, el pla EDIFICANT, el canvi de sentit de la carretera de Rocafort, la gala de FEDI CV, els nous continguts de l’app municipal i moltes altres coses que han estat notícia al nostre municipi.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris