caixa popular

El Premi Jove Empresari de València 2017 ja té finalistes

15 joves empresaris conformen la llista de finalistes que va seleccionar el jurat dilluns passat 16 d’octubre

El Premi Jove Empresari de València 2017 ja té finalistes
18/10/2017 -

Els noms dels guanyadors es faran públics el 16 de novembre, en un acte que se celebrarà en el Palau dels Arts Reina Sofia de València, amb assistència d’autoritats i la major part de l’entramat empresarial valencià.

Per a esta nova edició, el jurat va estar format pels principals representants l’ecosistema empresarial valencià. Segons Jose Vicente Villaverde, president d’AJEV, “els candidats han de ser conscients del gran jurat que en esta edició ha valorat els seus projectes, on hem reunit a experts des del sector de la start-up fins a principals estaments de l’Administració Pública o fins i tot el sector tradicional”

El jurat, format per José Vicente Villaverde, president d’AJEV; Salvador Navarro, president de CEV; Jorge Linares, Director de la Cambra de comerç de València; Jose María Company, Director Negocie-Màrqueting de Caixa Popular; Jesús Casanova, Director del CEEI València; Blanca Marín, Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç; Raúl Martín, President de l’Associació Valenciana de Start-ups; Ana Carrau, Vicepresidenta d’AJEV i Javier González, gerent de la Fundació Pacte per l’Ocupació de la ciutat de València, va seleccionar a 15 finalistes de les 45 candidatures presentades. Pedro Reig, Secretari general d’AJEV, va actuar com a secretari del jurat per a arreplegar l’acta de finalistes i guanyadors.

 

“Gran varietat en sectors, tots amb gran trajectòria sent menors de 40 anys”

Les empreses finalistes pertanyen a sectors molt variats, des d’educació, noves tecnologies, construcció, restauració, etc. totes elles amb el factor comú d’enriquir la societat valenciana.

Els finalistes són: Beroomers, plataforma d’allotjament de mitja estada; MetroLineal, empresa de construcció integral; Tyris Programari, empresa tecnològica experta en recerca i desenvolupament de productes en els camps de Visió i Gràfics per Computador; Ymant Serveis Informàtics, manteniment, outsourcing i venda de material informàtic; Grow Pro Experience, assessorament d’estudiants amb destinació a Austràlia, Nova Zelanda, Canadà i Estats Units; Olivares Consultors Immobiliaris, solucions integrals a mesura per a qualsevol necessitat immobiliària; IEM Business School, escola de negocis especialitzada en postgraus professionals; Casas InHAUS, desenvolupament i fabricació d’habitatge modular de disseny; FP a Grau, agència d’orientació en educació internacional; H4 Idiomes i Oci, formació en idiomes en l’estranger; Novaterra Catering, empresa social dirigida a la inserció social de persones desfavorides social, econòmicament i culturalment a través del sector de la restauració; Druck Sistemes, dedicada a l’assistència tècnica en el sector industrial; Miss Brows, dedicada a la salut i l’estètica a través del disseny i tint de celles; Mr Jeff, plataforma digital de tintoreria a domicili; Mar Adhesius, fabricació d’etiquetes i venda de maquinària d’etiquetatge.

“Els finalistes, tots ells menors de 41 anys, amb seu social a València província i amb una trajectòria empresarial creixent de mínim dos anys, són un exemple del gran potencial i talent que existeix a València i des d’AJEV volem donar-ho a conéixer”, comenta Villaverde. “A més, volem felicitar a tots els candidats, ha sigut molt complicat per al jurat realitzar la selecció final, hi ha moltes empreses joves que han quedat fora que d’aquí a uns anys donaran molt que parlar”.

Dijous que ve 16 de novembre en el Palau dels Arts Reina Sofia, es donaran els noms dels 5 guanyadors repartits entre les seues diferents categories: Premi Jove Empresari 2017, Premi Especial Jove Empresa Innovadora, Social, Internacional i Generadora d’Ocupació. Els interessats a assistir, poden confirmar assistència a la gala en www.ajevalencia.org.

 

El suport de grans empreses fa possible esta nova edició

Esta nova edició compta amb el suport d’empreses públic i privades valencianes que formen part del cartell de patrocinadors: Cambra de comerç de València, Caixa Popular, Consellería d’Economia, Level Up Desenvolupe de Negocis, IMediaTres, CL Comunicació i Branding, Florida Universitària, Grup JV Facility Services, Nerinea i OVB Allfinanz Espanya.

A més, en eixa ocasió, empreses associades participants en el programa Operació Consolida promogut per AJEV, també han volgut recolzar el certamen a través de patrocini. “Operació Consolida, va donar l’oportunitat a deu empreses associades de rebre formació i mentorización per part de grans empresaris valencians; i el fet que ells ara donen suport a iniciatives nostres ens deixa sense paraules”, declara Villaverde. Estes empreses són: A&G Projectes i Desenvolupament, Difusió Cultural, Eleka, Imbesten, Proteval, Puckator i Viva Conversió.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris