25n
25N
25N

El Pregó marca l’inici de la Setmana Santa torrentina

El Pregó marca l’inici de la Setmana Santa torrentina
30/03/2017 -

Este cap de setmana, Torrent es prepara per a l’inici de les activitats de celebració de la Setmana Santa. Dissabte a les 22.00 h, l’església de l’Assumpció acollirà el Pregó, un acte que citarà tota la representació de la Setmana Santa torrentina i on no faltarà la reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció de 2017, Gema Torrent Medina.

Les activitats mediambientals, els xiquets i xiquetes gaudiran del taller Marietes de primavera en l’Hort de Trénor, una activitat que explica els beneficis d’estos insectes per a l’horta i el bosc. Després, es farà un taller per a pintar pedres a manera de marietes. Diumenge a partir de les 11.00 h.

I el Centre Ambiental del Vedat ha preparat per a este cap de setmana una programació que donarà a conèixer els dinosaures als més menuts. Des d’un punt de vista científic, rigorós i divertit aprendran com eren estos rèptils que una vegada van dominar el planeta Terra, així com algunes de les tècniques utilitzades en el seu estudi. Dissabte i diumenge a partir de les 11.00 h.

Les activitats musicals vénen, com cada cap de setmana, a càrrec de l’Auditori. L’Orfeó Universitari de València interpretarà Stabar Mater, un espectacle que és una de les grans obres de la literatura religiosa de l’era romàntica. Dissabte a la 22.00 h. L’endemà, la Banda Simfònica de la UMT continuarà delectant el públic amb el cicle de Joves Solistes. A les 12.00 h.

I com que ja queda menys per a Pasqua, el Museu Comarcal de l’Horta Sud vol celebrar-ho amb un taller, dissabte a les 11.30 h, per a la confecció d’un catxerulo. Els assistents podran gaudir d’esta activitat realitzada amb canyes i després de la qual podran emportar-se el seu propi catxerulo a casa per a envolar-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 5 =