25n
25N
25N

El Pregó dóna el tret d’eixida a les festes de Moros i Cristians

El Pregó dóna el tret d’eixida a les festes de Moros i Cristians
26/07/2016 -

El cap de setmana s’ha viscut amb gran intensitat a Torrent i la gent ha eixit al carrer per a gaudir del bon ambient de les festes patronals. La programació ha sigut molt variada i cal destacar-ne el Pregó, que ha donat per inaugurades les festes de Moros i Cristians 2016. Començà amb la tradicional ofrena als Sants de la Pedra, Abdon i Senén, patrons de la localitat, en l’església de l’Assumpció. En l’ofrena es van beneir les banderoles de les comparses i filades que formen esta festa, seguides pel Pregó de festes, que anuncià oficialment el començament de les festes i convidà els veïns de Torrent a participar-hi. Després els festers desfilaren fins a la residència de Santa Elena, on els majors van gaudir també de la festivitat.
Dissabte a la nit, la plaça de la Llibertat acollí Alex O’Dogherty, que va fer riure tots els espectadors, els quals no es volgueren perdre un espectacle carregat d’humor, on l’artista començà l’actuació al piano i va continuar amb uns monòlegs.
El Grup de Ball de Torrent va organitzar la II Gran Dansada dissabte a la vesprada. De Mont-Sió fins a la Torre, ballaren sense parar ni un moment diferents balls tradicionals i regionals. Molts curiosos s’hi acostaren per no perdre’s este espectacle, com feren un gran nombre de membres de la corporació municipal, que han estat presents al costat de l’alcalde Jesús Ros en tots els actes festius de Torrent.

Pel que fa a les activitats musicals, este cap de setmana s’ha celebrat Música a la Fresca, en la plaça del Bisbe Benlloc. Dissabte fou el torn del Grup Corda Cambra de la Unió Musical. Els jóvens, dotats d’unes grans qualitats musicals, feren que els espectadors contemplaren un gran espectacle musical.
A més, el grup de ball L’U i Dos va interpretar a la plaça de l’Església la peça Un dia al mas per a tot el públic assistent, en què es veren balls regionals i tradicionals.
A més els xiquets i xiquetes s’entretingueren amb jocs, música i balls, que ompliren ahir la plaça de la Unió Musical, diumenge al matí, on passaren una bona estona. I este matí, d’11h a 14 h ha sigut el torn dels xiquets i xiquetes de la zona del col·legi Joan XXIII- Xenillet.
I per a acabar el cap de setmana, diumenge a les 23.00 hores, en la plaça de la Llibertat, va tindre lloc l’escenificació de París: el musical, un espectacle que transportà els assistents a les millors sales de la Ciutat de la Llum, com el Lido, el Moulin Rouge, les Folies Bergère… Tot sota la direcció de Manuela Muntanyés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 7 =

CCCC
torrent