25n
25N
25N

El PPCV denuncia que la Llei de Funció Pública "és una cacicada" del Botànic als interins

“Milers d’interins aniran al carrer excepte els quals han entrat amb el govern del Botànic”

El PPCV denuncia que la Llei de Funció Pública "és una cacicada" del Botànic als interins
24/04/2021 -

El diputat del Grup Popular en Les Corts José Antonio Rovira, ha denunciat hui que la Llei de Funció Pública del Botànic recentment aprovada, és “una cacicada del Botànic” als interins.

“Des del PPCV volem traslladar la nostra preocupació per la situació en què queden els interins de la Generalitat Valenciana i dels ajuntaments de la Comunitat amb la nova Llei de Funció Pública Valenciana”, ha assenyalat Rovira.

El diputat ha explicat que amb llei anterior aquells interins que no aprovaven una nova oposició es podien quedar treballant o almenys es mantenien en les borses de treball. “Però amb la nova llei de Ximo Puig aquells interins que no aproven un examen en una nova oposició se n’aniran al carrer, i a més amb distincions”, ha assenyalat.

Així, Rovira ha explicat que aquesta mesura afectarà aquells que van aprovar una oposició fa anys, però no van aconseguir plaça, “mentre que els interins que hagen entrat recentment per haver aprovat algun examen en les dues últimes convocatòries, que és més o menys el temps que governa Puig, sí que podran mantindre’s en les borses de treball”, ha denunciat.

“Això és una autèntica cacicada del govern de Ximo Puig, que suposarà que milers d’interins aniran al carrer excepte els quals han entrat amb el govern del Botànic”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 17 =

museo prehistoria