25n
25N
25N

El PP demana vacunar a tots els estudiants valencians que es vagen d'Erasmus al setembre

El PP demana vacunar a tots els estudiants valencians que es vagen d'Erasmus al setembre
18/04/2021 -

El portaveu d’Universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martínez, ha sol·licitat que Sanitat incloga en el calendari de vacunació contra la Covid al col·lectiu d’estudiants que s’incorporen al programa Erasmus el pròxim curs 2021/2022 i que, d’aquesta manera, siguen vacunats abans d’iniciar els seus estudis al país de destinació assignada en el programa educatiu europeu.

La proposta ha sigut registrada en les Corts i, a més, Martínez ha remés una carta a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, perquè tinga en compte aquesta situació i “no deixe en l’aire i en la incertesa a més de 5.000 alumnes universitaris que viatjaran el pròxim curs a altres països europeus”, ha indicat el PP en un comunicat.

Martínez ha assenyalat que la vacunació per a menors de 31 anys “no arribarà fins a la pròxima tardor”, per la qual cosa aquests joves “es desplaçaran al setembre als països d’intercanvi sense que se’ls haja administrat la vacuna”. “Això implica problemes en els desplaçaments, inseguretat sanitària i que estiguen absents quan se’ls cite per a la vacunació”, ha advertit.

Per això, ha demanat al govern valencià que “s’avance” i “preveja una situació que es produirà en pocs mesos” i que té “en suspens” a les famílies d’aquests joves i “pot condicionar la seua estada formativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 13 =