25n
25N
25N

El PP demana a Ribó que treballe per a salvar el Palau de Congressos: "És fonamental per a atraure el turisme de reunions"

El PP demana a Ribó que treballe per a salvar el Palau de Congressos: "És fonamental per a atraure el turisme de reunions"
14/05/2021 -

Un Informe de Necessitats Financeres elaborat per la direcció del Palau i del qual es donarà a conèixer en el Consell d’Administració, que se celebrarà dilluns que ve 17 de maig, conclou que “la tresoreria del Palau es troba en una situació d’emergència”.

Per a la supervivència del Palau de Congressos es necessiten 3.574.225 €, dels quals 1.224.225 € es requereixen per a poder pagar nòmines, a proveïdors i realitzar despeses “urgents, inevitables i necessaris”, com la reparació de fissures en la coberta fotovoltaica per a evitar filtracions en la coberta d’alumini, la revisió de les estructures metàl·liques de l’edifici o la reparació de l’enllumenat d’emergència en tot l’edifici i pàrquing.

L’Informe revela que el pressupost aprovat el desembre de 2020 no és suficient per a abordar aquestes “actuacions urgents” que requereix el Palau de Congressos de València.

El greu és que, tal com s’assenyala en l’Informe, aquestes quantitats s’han reclamat des d’agost de 2020 i no es tingueren en compten quan es va elaborar el pressupost el desembre de 2020.

La regidora del Grup Municipal Popular, Paula Llobet, ha denunciat que l’equip municipal va concedir només la meitat del sol·licitat pel Palau de Congressos i “cap quantitat per a inversions” (El que es va aprovar i es va concedir van ser 535.715 € per a la gestió, i cap quantitat per a inversions.)
Així mateix, ha mostrat la seua preocupació per la situació crítica del Palau de Congressos i lamenta que Compromís i PSPV hagen tancat l’orella a les peticions del Palau de Congressos que està donant la veu d’alarma des d’agost passat.

“Ribó ha de treballar pel Palau de Congressos. Cal apostar per infraestructures claus per a atraure el turisme de reunions i no es pot deixar caure al Palau de Congressos que és un vehicle clau i fonamental per a la projecció de la nostra ciutat. És nefasta gestió i la falta de previsió amb la qual actua el govern municipal” ha afegit Llobet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 8 =