25n
25N
25N

El PP denúncia que Sedaví no aconsegueix aprovar els seus comptes

El PP denúncia que Sedaví no aconsegueix aprovar els seus comptes
10/01/2018 -

El Govern municipal, després de la ruptura amb l’agrupació de Podem (Sí es pot) en la localitat, el seu inicial soci de govern, porta mesos sense comptar amb la majoria de regidors necessària per a aprovar les més elementals qüestions en el Ple. Després del traumàtic cisma en l’inicial Govern local no han aconseguit aprovar el Compte general de 2016 en tot l’any 2017.

El Compte general és un conjunt de documents i estats que l’Entitat local ha d’elaborar al final de cada any per a informar sobre la situació del patrimoni, del seu finançament, dels seus préstecs i deutes, a més dels gastos, ingressos, beneficis i pèrdues durant l’any a què es referix el Compte general, en este cas 2016.

Segons els Populars, esta carència d’una majoria suficient provoca “una constant incertesa, a més d’una gestió precipitada”.

El Partit Popular retrau que, quant a Inversions, l’execució d’allò que s’ha pressupostat ha sigut escassa; no s’ha gastat ni un sol euro dels 2.900 euros previstos en ajudes a discapacitats. També han quedat sense executar els 119.500 euros previstos per al foment d’ocupació en Sedaví, dels que s’han gastat zero euros, a més de quedar un sobrant de més de 30.000 euros en ajuda alimentària que tampoc s’ha donat a les famílies més necessitades
Davant de tal situació, mai vista en la història del municipi, Psoe-Compromis seguix sense aportar cap explicació, o el que encara resulta més perjudicial, ni alternativa ni solució, el que segons els Populars xoca amb “el que prometia ser el govern més transparent de la història de la localitat”, preguntant-se “fins a quan els veïns i veïnes de Sedaví hauran de suportar este Govern en pràctiques i esta gestió lamentable?”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =