caixa popular

El PP denuncia la falta de neteja dels carrers de Paterna

El PP denuncia la falta de neteja dels carrers de Paterna
05/09/2017 -

Els veïns de diversos barris de Paterna han manifestat recentment el seu malestar per la falta de neteja en els carrers, queixant-se fins i tot per les incessants plagues de paneroles i rates que s’estan succeint en el municipi i exigeixen a l’Ajuntament que actue immediatament.

Malgrat les diverses campanyes de màrqueting de l’actual equip de govern, la neteja segueix sent deficitària en diversos barris de Paterna, tal com demostren les principals reivindicacions dels veïns de Paterna.

En el dia de hui en el Grup Municipal Popular s’han rebut diverses reclamacions veïnals pel lamentable estat de diversos carrers de La Canyada, facilitant-nos diverses imatges en les quals s’aprecien rajoles trencades, brutícia acumulada. Sent escenari de queixes similars els barris d’Alborgí, Centre, La Coma, Campament, Santa Rita, Terramelar o Lloma Llarga.

Juan Sánchez, regidor del PP responsable de l’àrea d’infraestructures, explica que: “els veïns de pràcticament tots els barris de Paterna, estan fent-nos arribar les seues queixes per la brutícia acumulada en els carrers, l’abandó de zones verdes i infantils i els desperfectes en voreres i calçades”. Segons Sánchez, “després de dos anys de legislatura sembla que els problemes quotidians que veritablement preocupen la ciutadania han deixat de ser prioritaris, sent més important les campanyes de màrqueting.” Sagredo va donar clares mostres d’açò en la seua campanya “L’Alcalde més a prop”, on els veïns es queixaven del “poc interés mostrat en els problemes del dia a dia.”. Per aquest motiu, la portaveu popular, insta a l’alcalde i al seu edil d’infraestructures a solucionar les vertaderes necessitats dels veïns dels diferents barris de Paterna, que en moltes ocasions suposa un risc per a la integritat dels ciutadans.

Així mateix, molts veïns ens han exposat també les seues queixes sobre la falta de recollida de l’oli usat en diversos contenidors, sobretot en el barri de La Canyada.

Finalment, la portaveu del grup popular, María Villajos, assenyala que: “és trist comprovar la ineficàcia del nostre ajuntament que no fa ni el manteniment mínim de neteja de carrers. En aquest govern li sobren fotos i li falta trepitjar el carrer i conéixer les necessitats reals de la ciutadania. No fa falta fer un plebiscit per a saber que Paterna està bruta.”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris