caixa popular

El PP de Paterna proposa la unificació del preu de l'aigua a Paterna

El PP de Paterna proposa la unificació del preu de l'aigua a Paterna
27/04/2018 -

El Grup Municipal Popular, en el Ple del passat dimecres, va votar en contra de l’aprovació de la reversió del servei de proveïment d’aigua potable de la Cooperativa del Plantío i La Canyada, principalment, perquè “els veïns afectats veuran augmentat el seu rebut entorn del 48%”, van aclarir.

Per a María Villajos, portaveu del Grup Municipal Popular, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha de garantir als 3.200 socis de la cooperativa que, almenys, seguiran abonant la mateixa quantitat que estan pagant en l’actualitat pel preu de l’aigua, i que les inversions que s’hagen de fer en la zona no repercutisquen en els rebuts dels veïns.

Així mateix, la portaveu popular assenyala que la cooperativa és una entitat sense ànim de lucre, els beneficis del qual s’inverteixen tant en la millora de la xarxa com en unes condicions més avantatjoses per als seus treballadors i li recorda a Sagredo que com Alcalde de Paterna ha de garantir que els 3.200 socis no vegen afectat el valor de les seues accions.

Per a Villajos, a més, “és intolerable que el Partit Popular porte quasi 2 anys esperant” al fet que el PSOE “li facilite les dades sol·licitades sobre els futurs preus de l’aigua, els costos, la repercussió de la infraestructura”. Per això exigeix a Sagredo que convoque una taula de treball en la qual participen les diverses empreses subministradores de l’aigua del municipi, La Cooperativa del Plantío i La la Canyada, la corporació municipal i la plataforma H2O per a la unificació del preu de l’aigua.

Els populars, en la constitució de la taula de l’aigua, a la qual no va assistir el PSOE, i que va ser organitzada el dissabte passat per la Plataforma H2O, van proposar la unificació del preu d’aigua a Paterna.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC