25n
25N
25N

El portal turístic de la Comunitat Valenciana reforça l'adaptació als dispositius mòbils

El portal turístic de la Comunitat Valenciana reforça l'adaptació als dispositius mòbils
09/08/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme va publicar durant el segon trimestre de l’any la segona i definitiva revisió de la versió per a dispositius mòbils del portal oficial de Turisme de la Comunitat Valenciana.

L’evolució dels hàbits en internet, les millores en els dispositius i en les xarxes de comunicacions han provocat un gran augment de la navegació web des de dispositius mòbils, situant-se el tràfic generat des de dispositius mòbils ja en una xifra propera al 50%. Concretament un 33% des de mòbils i un 15% des de tablets.

A més de l’evolució esmentada en els hàbits dels usuaris cal destacar que el principal cercador d’internet Google afavoreix el posicionament dels llocs web adaptats.

Estos arguments han justificat el desenvolupament d’esta nova versió del portal turístic optimitzada per al seu ús en dispositius mòbils. A més d’una navegació més senzilla on es potencien els continguts més apropiats per a la seua consulta des de mòbils s’han implementat funcionalitats de geoposicionament oferint per als usuaris situats a la Comunitat Valenciana informació climàtica en la ubicació de l’usuari i accés ràpid a l’oficina de la Xarxa Tourist Info més propera.

Tots els continguts publicats s’han adaptat per a optimitzar la visualització i interacció dels usuaris de forma transparent doncs les adreces són idèntiques a les versions d’escriptori afavorint que els favorits dels usuaris mantinguen la seua vigència.

Així mateix, tots els menús s’han reconstruït per a permetre una navegació clara i senzilla des de dispositius mòbils oferint també cercadors per a cada tipus de contingut amb nombrosos filtres predefinits. També s’ha desenvolupat una nova zona d’usuari, on s’organitzen els continguts publicats, els favorits i la informació de perfil.

Cal destacar que en la pàgina principal s’han prevalgut els continguts més demandats i l’accés als serveis que major utilitat ofereixen a l’usuari, incloent-hi la versió mòbil del portal d’ofertes turístiques amb tot el catàleg de Travel Open Apps, que facilita la reserva d’allotjament, restauració i activitats en un mateix entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 7 =