25n
25N
25N

El Poliesportiu Municipal de Benimaclet acollirà el Campus de Nadal

Del 26 de desembre al 5 de gener, els més joves gaudiran de diferents activitats esportives

El Poliesportiu Municipal de Benimaclet acollirà el Campus de Nadal
21/12/2016 -

La Fundació Esportiva Municipal, juntament amb diferents federacions esportives, organitza els Campus de Nadal, escoles esportives que oferiran formació i esport a escolars d’entre 5 i 16 anys, mentre col·laboren en la conciliació entre la vida laboral i familiar.

Aquests campus, que es realitzaran des del 26 de desembre fins al 5 de gener, no solament permetran a xiquets i adolescents seguir una rutina alhora que es diverteixen, sinó que els ajudaran a desenvolupar les relacions socials.

El Poliesportiu Municipal de Benimaclet ha sigut un dels escollits per a desenvolupar el campus de Nadal, ja que, a causa de les seues instal·lacions, tots els que s’apunten podran practicar diferents esports, com a bàsquet, multiesport, jocs lògics, jocs tradicionals o esgrima.

Introducció a nous esports, convivència i diversió són alguns dels avantatges que ofereix aquesta escola esportiva d’hivern, que comptarà amb 90 places.

No obstant això, Benimaclet no és l’únic poliesportiu que acollirà aquest projecte. A València Extra, t’informem de tots:

La Petxina: Multiesport. 120 places.

Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar: Handbol. 40 places.

Poliesportiu Verge del Carme-Beteró: Hoquei. 150 places.

Pavelló de la Fontsanta: Bàdminton i voleibol. 30 places.

Tots aquests campus es desenvoluparan en horari de matins, i el preu oscil·la entre els 60 i els 115 euros, en cas de necessitar servei de menjador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − catorze =