25n
25N
25N

El poliesportiu Anabel Medina inicia les reformes de les pistes de tennis

[Les obres de reforma, realitzades amb la subvenció que la Diputació ha concedit a Torrent, continuaran pròximament en el pavelló El Vedat i la piscina Parc Vedat

El poliesportiu Anabel Medina inicia les reformes de les pistes de tennis
14/03/2017 -

Dimarts que ve dia 21 de març començaran les obres de remodelació de les pistes de tennis del complex esportiu Anabel Medina. Una reforma que es durà a terme amb la subvenció de 160.000 euros destinats a la millora i reparació d’instal·lacions esportives municipals, que la Diputació de València va concedir el passat mes de desembre a la ciutat de Torrent. La reforma consta d’una millora en tres de les quatre pistes que té les instal·lacions, mitjançant resina per a exteriors i planimetria, a més de la substitució de la gespa en dues pistes de pàdel.

La regidora d’Esports, Nadia Marín ha assenyalat que les obres duraran aproximadament dos mesos: “Per a no perjudicar els usuaris i usuàries del poliesportiu, hem reestructurat la reubicació de les escoles municipals, tant d’adults com de xiquets, i la dels clubs esportius, perquè afecten el menys possible en el bon funcionament de les activitats”.

Altres instal·lacions esportives on s’estan realitzant tasques, és el pavelló El Vedat, on ja s’ha substituït el sistema contra incendis, i pròximament es repararan les esquerdes que han aparegut en els vestuaris. I finalment la piscina de Parc Vedat, on s’instal·larà formigó imprés en la zona de platja i un nou clos de fusta en la mateixa zona. A més es dotarà a les instal·lacions d’impulsors de clor per a la zona infantil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =