El poliesportiu de Torrella estrena vestuaris amb ajuda de la Diputació

Una inversió de 30.000 euros amb fons provincials ha permés executar una reforma integral dels vestuaris del poliesportiu municipal per a fer-los més accessibles i resistents a la humitat

El poliesportiu de Torrella estrena vestuaris amb ajuda de la Diputació
09/04/2018 -

El poliesportiu municipal de Torrella estrenarà vestuaris este estiu amb ajuda de la Diputació de València. Ho farà gràcies a una inversió propera als 30.000 euros, una quantitat que ha permés a esta localitat de La Costera executar una reforma integral d’este espai públic per a fer-ho més accessible i resistent a la humitat.

“S’ha modificat la zona de vestuaris per a millorar els seus acabats i aconseguir que les instal·lacions complisquen amb totes les condicions d’accessibilitat”, ha explicat l’arquitecte encarregat del projecte. Per a açò, s’han redistribuït els vestuaris perquè cadascun d’ells compte amb condícies, un d’ells accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, segons descriu l’arquitecte, “s’han cercat acabats que resistisquen un ambient humit”, ja que esta instal·lació es troba al costat de la piscina municipal, molt transitada en temporada d’estiu. “Al dia acudiran unes 40 persones, a les quals cal sumar les activitats de l”escoleta d’estiu’, en les quals participen entre 40 i 50 xiquets”.

 

Infraestructures més dignes

Este tipus d’actuacions encaixen dins de l’aposta de la corporació provincial per la pràctica esportiva i, en este cas, per la millora d’infraestructures “que tenen un gran ús” i necessiten un llavat de cara perquè es puga seguir practicant esport “en unes condicions dignes”, tal com ha defensat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en nombroses ocasions.

Una aposta que es dirigeix especialment als municipis més xicotets, com és el cas de Torrella, que amb 158 habitants se situa entre les localitats amb menor població de la comarca de La Costera. “Qualsevol persona té dret a habitar en estos xicotets nuclis poblacionals, als quals esta institució ha d’ajudar a garantir els serveis i infraestructures bàsiques, doncs eixa és la principal raó de ser de la Diputació”, ha manifestat Rodríguez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 1 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019