25n
25N
25N

El Pla del Cabanyal anirà al ple de març amb canvis per a adaptar-lo a les reivindicacions veïnals

El Pla del Cabanyal anirà al ple de març amb canvis per a adaptar-lo a les reivindicacions veïnals
20/02/2020 -

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha anunciat aquest dijous que el nou Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar (PECC) es debatrà i sotmetrà a votació en el ple municipal de març i que el document inclourà canvis amb la finalitat d’adaptar-lo a les reivindicacions veïnals.

Gómez ha explicat, en declaracions als mitjans de comunicació, que “la idea” del consistori és “presentar el PECC el mes de març, en el ple de març”. Ha comentat que en l’actualitat l’administració local està “acabant de contestar, de donar resposta a totes les al·legacions” presentades.

Així mateix, l’edil ha anunciat que “hi haurà canvis per a adaptar-ho encara més a les reivindicacions, apostes o suggeriments que ens han fet els veïns i veïnes”. La vicealcaldessa ha assenyalat que es pretén, “sobretot, que siga un pla que compte amb el major suport possible del barri del Canyamelar, del Cabanyal i de tota la franja marítima, que hui dia potser seria el que està més en debat”.

Més informació

1 Comentari

 1. José Antonio Porras
  José Antonio Porras febrer 22, 15:25

  Si el PECC tuviera como valor esencial la justicia distributiva, la pacificación turística, la rehabilitación integral de los Poblados Marítimos, la planificación a medio y largo plazo del Urbanismo reparador de tantos años de abandono…
  Ya me daría con un canto en los dientes…
  Fiu fiuuuu fá
  Tracatrá !!

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + nou =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud