25n
25N
25N

El Pla Renove ha permés la substitució de més de 770 calderes domèstiques per altres d'alta eficiència energètica

08/11/2016 -

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Energia, ha facilitat la substitució en les llars del nostre territori, d’un total de 773 velles calderes per altres d’alta eficiència energètica.

L’objectiu del Pla Renove de Calderes és la renovació de les calderes de calefacció i aigua calenta actuals per altres d’alta eficiència energètica, per la qual cosa per a beneficiar-se d’aquestes ajudes s’han d’adquirir calderes que utilitzen com a combustible gas natural o gasos liquats del petroli, que estiguen dotades d’una potència entre 15-70 kW i siguen d’alta eficiència energètica (de condensació).

Així doncs, el Pla Renove de Calderes domèstiques està facilitant la renovació del parc de calderes que compten amb una major antiguitat, la qual cosa contribuirà a aconseguir una major eficiència energètica, una millora del confort i una disminució de la factura energètica de les llars.

De fet, les calderes substituïdes suposaran un estalvi energètic d’1,5 milions de quilowatts i l’emissió a l’atmosfera de 376 tones de CO2 cada any.

Aquesta edició del Pla Renove ha comptat amb la participació de 220 empreses instal·ladores. D’aquesta forma, aquells ciutadans que han canviat les seues velles calderes han rebut un descompte de 50 euros, que realitza l’empresa instal·ladora i una ajuda de 250 euros de l’Ivace Energia, que es realitza mitjançant transferència bancària.

Cal destacar que les calderes de condensació posseeixen un rendiment molt elevat gràcies al fet que recuperen part de la calor continguda en els gasos de fuita producte de la combustió.

L’estalvi que pot obtenir-se pel canvi d’una caldera actual per una de condensació per a un habitatge de 100 metres quadrats en un municipi de l’interior de la Comunitat ascendeix a 350 euros a l’any.

Més informació

1 Comentari

  1. calderas valencia
    calderas valencia novembre 11, 13:31

    ¡Muchas gracias!
    Me resulto muy util y buena informacion!!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 13 =