caixa popular

El Pla Municipal de Gestió per a la Diversitat, premiat entre 270 propostes de 29 països

La ciutat rebrà el guardó en el Congrés Urbà URBACT, que se celebrarà durant el mes d’octubre en Tallín (Estònia)

El Pla Municipal de Gestió per a la Diversitat, premiat entre 270 propostes de 29 països
25/07/2017 -

El “Pla Municipal de Gestió per a la Diversitat” de la ciutat de Torrent, que es va desenvolupar en participar en el projecte URBACT Roma-Net, per l’Àrea d’Atenció a les Persones, amb l’assistència tècnica de l’empresa pública de desenvolupament local IDEA’T, ha sigut guardonat amb el segell “Ciutat de Bones Pràctiques URBACT”. La convocatòria, molt popular entre les ciutats europees, ha explicat en esta edició amb 270 propostes presentades de 29 països diferents, entre les quals la localitat torrentina s’ha situat dins de les 97 seleccionades.

Durant el mes d’octubre se celebrarà el Congrés Urbà URBACT, en Tallín (Estònia) el 4 i 5 d’octubre de 2017, on es farà lliurament del guardó a Torrent i es podran intercanviar les bones pràctiques urbanes entre les altres ciutats europees. Així mateix, serà una gran oportunitat per a la cerca de futurs socis per a projectes europeus de desenvolupament urbà. Involucrar-se en el Programa URBACT ha obert i obri moltes portes a moltes ciutats a treballar amb altres ciutats europees, a intercanviar coneixements, a aprendre junts, i a fer projectes conjunts de desenvolupament urbà integrat innovadors de futur.

Per este motiu, Ann Hyde, experta de reconegut prestigi en metodologia URBACT, que representarà la nostra ciutat a Tallin, va visitar la setmana passada el consistori i es va reunir amb els grups polítics que van assistir a la presentació, amb l’equip tècnic i les principals associacions participants en el pla de diversitat, a fi d’arreplegar inquietuds i detectar necessitats per a la consecució de futurs projectes URBACT per a la nostra ciutat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris