25n
25N
25N

El pla general de Museros es redactarà amb l'ajuda de la Diputació

El pla general de Museros es redactarà amb l'ajuda de la Diputació
30/08/2016 -

La Diputació de València prestarà assistència tècnica al municipi de Museros per a redactar el seu pla general, tant l’estructural com el d’ordenació detallada, documents que permetran deixar arrere un planejament urbanístic basat en normes subsidiàries i definir les bases de creixement del municipi per als pròxims vint o trenta anys.

La Diputació va publicar el mes de juliol passat el procediment obert per a contractar els treballs de redacció, l’import màxim dels quals és de 150.000 euros i el termini màxim d’execució, de sis anys, amb les pròrrogues incloses.

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, ha explicat la situació actual del seu municipi: «Les nostres normes subsidiàries daten de l’any 1984 i s’havien modificat en moltes ocasions. Per això el 2006, en ple boom urbanístic, la corporació d’aquell moment encarregà la redacció d’un pla general en què arribaren a gastar-se més de 500.000 euros, però que s’acabà». Ara l’Ajuntament ha volgut tornar a impulsar-lo i —segons Civera— «la incapacitat per a assumir-lo a soles ens ha fet demanar ajuda a la Diputació».

D’aquells treballs, l’alcaldessa diu que només es podrà aprofitar una part, ja que, a banda dels canvis legislatius, aquell pla general estava previst per a una població de 17.000 persones, «que és excessiu per al nostre municipi» —ha indicat Civera. «Volem que Museros cresca, però que ho faça d’una manera lògica i sostenible» —ha afegit l’alcaldessa de la localitat.

En aquest municipi de l’Horta Nord, la redacció del pla general estarà condicionada, entre altres coses, per les exigències del Pla d’Acció Territorial de Protecció de l’Horta.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =