caixa popular

El Pirata Rock Gandia reuneix més de 27.000 persones en la primera edició

El Pirata Rock Gandia reuneix més de 27.000 persones en la primera edició
28/07/2017 -

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el coordinador d’Urbanisme, Vicent Mascarell, juntament els responsables d’organització del Festival Pirata Rock 2017, Duque Abengozar Castellanos i Javier Medina Merino, per fer un balanç conjunt del qual ha estat la celebració de la primera edició de l’esdeveniment musical que es va desenvolupar a Gandia del 20 al 22 de juliol.

Com bé ha dit l’alcaldessa “aquest ha estat d’una experiència pilot tant pels organitzadors com per a l’administració pública, ja que per una banda l’organització ha demostrat una gran valentia per tirar endavant el festival, traduint-se en un èxit reunint a més de 27.000 persones, tot duguen-ho a terme amb responsabilitat i col·laboració amb l’ajuntament. Per una altra, s’ha demostrat que el camí de la col·laboració publico-privada funciona, doncs, Gandia va complir la seua paraula ajudant a fer realitat el festival i l’empresa va complir la seua paraula en els compromisos adquirits donant com a resultat una convivència entre oci i descans”.

Per la seua banda, l’organitzador Duque Abengozar ha volgut agrair la col·laboració logística en la zona del parc i de l’acampada. A més s’ha volgut remarcar el consum que s’ha fet a la ciutat, no només pel que respecta al festival sinó també pel gran impacte econòmic en el sector de l’hostaleria. El festival ha estat una oferta d’oci totalment compatible amb la resta d’oferta turística de Gandia. El perfil mitjà dels assistents ha estat entre els 25 i 27 anys, amb un 70% de dones. Fins i tot entre els assistents s’hi trobaven famílies. “No esperàvem haver-hi aconseguit aquest èxit, en posteriors reunions tractarem junt amb l’Alcaldia de superar i millorar la tasca.”

Per últim, el coordinador d’urbanisme ha destacat el fet d’actuar dins de la legalitat. A més ha volgut agrair el compromís dels tècnics i de la ciutat per fer les coses bé. Ja que muntar una acampada amb més de 2.000 persones sempre té una complicació.

Des de l’Ajuntament de Gandia s’han mostrat satisfets amb la iniciativa i amb el resultat aconseguit, i ara, amb la calma i la tranquil·litat del treball ben fet, es parlarà de futur pensant a trobar el model idoni per a seguir treballant en propostes d’aquest tipus. A més, de cara al futur, es tornarà a donar participació als agents empresarials del sector turístic, als qui també es donarà veu per a decidir sobre el Pirata Rock i sobre el cicle de concerts que s’enceta la pròxima setmana al Grau de Gandia. La Mesa de Turisme, representada per partits polítics i sector empresarial, aprovà per unanimitat el suport municipal per a aquestes propostes, i de cara al futur, es tornarà a analitzar conjuntament estes i altres propostes que puguen arribar. Ja que pensen que la clau de l’èxit està en la transparència, la participació i la coherència.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + disset =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018