25n
25N
25N

El Piojo o Albelda, reemplaçaments de Suso en el Valencia?

El Piojo o Albelda, reemplaçaments de Suso en el Valencia?

Es consideren diverses possibilitats. Suso va deixar el càrrec lliure després del seu segon intent de dimissió i renúncia definitiva i ara Voro, i tots els grans encarregats del club, han de trobar a un bon director esportiu que siga del grat de l’afició i sobretot algú funcional parar superar la crisi que viu l’equip.

No obstant això, canviaran les coses perquè canvia el director esportiu de l’equip? Al final, el que té els diners és sempre Peter Lim i serà ell finalment qui decidisca quins són els jugadors que han d’arribar i quins –el més delicat- els que han d’anar-se. No ell, realment, sinó que el seu poder i influència.

Este mercat d’hivern requereix a algú que conega al club. Per això, des de les idees que transcendeixen de Layhoon Chan han sonat quatre noms per a reemplaçar a García Pitarch i la condició d’interí de Alexanko, tots relacionats al valencianisme i els qui han de combregar amb el projecte del màxim accionista: Vicente Rodríguez, Fernando Gómez Colomer, Albelda i El Piojo López.

Vicente Rodríguez.- Podria ser el que reemplaçarà a Suso fins al pròxim estiu, moment en el qual El Piojo López arribaria a assumir la direcció esportiva del Valencia. Ara és part de la secretaria tècnica i en qualsevol cas no és l’opció definitiva per al càrrec.

Fernando.- El reemplaçant dels jugadors veterans amb 553 partits oficials amb la samarreta valencianista. Ja va ser director esportiu del Valencia en els temps de Soriano i Llorente. En eixe moment va haver de deixar el càrrec per a donar camí a Braulio Vásquez, però sempre ha sigut el símbol del Valencia per excel·lència a causa de la seua fidelitat. Una opció que apel·la a la fidelitat.

Albelda.- Va dir al programa Tiempo de Juego de la Cope que el club no ha tingut cap contacte amb ell, però que li agradaria considerar-ho. No té recorregut en el càrrec però coneix al club i li agradaria tenir certa autonomia si ho triaren. És l’opció romàntica.

El Piojo.- L’heroi del Valencia, que a l’agost de l’any passat va ser l’encarregat de patear en l’inici del Trofeu Taronja contra la Fiore i que va rebre milions d’ovacions solament per eixe moviment. Té contactes dins del club i és el favorit de l’afició per a reemplaçar a Suso García Pitarch. Sona una vegada i una altra, però gens empíric ha confirmat la seua arribada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 8 =

torrent