25n
25N
25N

El Picatrail, la iniciativa de Picasset per a vèncer els obstacles amb tenacitat i il·lusió

El 1er trail de Picassent passa amb nota la seua estrena i aconseguix reunir més de 500 persones al paratge natural del Clot de les Tortugues

El Picatrail, la iniciativa de Picasset per a vèncer els obstacles amb tenacitat i il·lusió
05/06/2017 -

natural del Clot de les Tortugues. L’actuació dels esportistes picassentins fou excel·lent.

Superació. Vèncer els obstacles amb tenacitat i il·lusió. Així encararen els participants del primer trail de Picassent, en esta nova iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Picassent, i que va congregar més de 500 persones, els quals participaren en les dos carreres plantejades: 13 i 23 kilòmetres.

Tot i les inclemències meteorològiques –durant trams de la prova va ploure amb molta intensitat– els assistents completaren el recorregut per la serra picassentina i pels meravellosos paratges i sendes que concloïen amb la meta en el paratge natural del Clot de les Tortugues. Durant la ruta, els esportistes van tindre el suport d’un ampli ventall de voluntaris que van fer costat a esta proposta, la qual servir també per retre un homenatge a l’esport, la vida saludable, la familiaritat i la convivència.

Quant als temps i actuacions personals, destacar en la 13 K l’espectacular temps de David Rodríguez que va completar el primer el recorregut en 01:01:45. Rodríguez va coronar una gran actuació de corredors de Picassent (més de 150 present en la cita), ja que a més d’ell cal assenyalar la quarta posició del veí de Picassent, Mario Silla. Quant a la categoria femenina, grandíssima actuació de les nostres participants ja que María Dolores Cortés (01:25:41) fou la primera dona a creuar la línea de meta en la 13K, seguida molt a prop d’Ivana Hervàs i Patricia Morató.

En la 23 K, els 200 valents que començaren la carrera van tindre, sobretot a partir del km12, la major intensitat de pluja. No obstant això, tots i totes completaren el recorregut amb Ramón Blasco com a guanyador 01:51:01), i amb també magnífics temps dels participant locals com Guillem Torrent (01:55:20) o Rafa Ortega (01:58:17).
Amb els trofeus corresponents i la reposició de forces dels picatrailers va concloure un matí “inoblidable i en que vull destacar el grandíssim esforç dels participants, voluntaris i col·laboradors”, va assenyalar el regidor d’Esports, Iván Mocholí, per destacar “la importància de posar en valor la gran quantitat de persones i col·lectius que tenim a Picassent i que estimen l’esport, el seu poble i la seu natura”, manifestà un satisfet Mocholí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 18 =

mercat medieval ontinyent