caixa popular

El Pati de les Sitges, perfecte per a veure els estels

Després de l’ajornament patit a principis de mes, esta nit es podrà veure i fotografiar el firmament

El Pati de les Sitges, perfecte per a veure els estels

Els amants de les nits estrelades tenen una cita esta nit a partir de les 22.00 hores en el Pati de les Sitges de Burjassot, esta activitat estava programa a principis de mes però va haver de ser ajornada i, finalment, podrà gaudir-se del firmament esta nit. En este emblemàtic emplaçament tindrà lloc el desplegament de telescopis de tots aquells que vulguen gaudir de la I Observació Astronòmic en Les Sitges. No obstant això, fins allí no solament es podran acostar aquells que tinguen l’instrumental necessari sinó que tots els que tinguen curiositat per l’astronomia podran gaudir dels coneixements sobre este tema que els experts compartiran.

Donada l’època de l’any, en l’observació astronòmica es podrà observar i fotografiar Júpiter i els seus quatre satèl·lits galileanes, Saturn i el seu satèl·lit Tità i la Lluna, pràcticament plena, a més de les diferents constel·lacions que es poden observar a l’estiu i com trobar l’estel polar.

Esta iniciativa està engegada per l’Institut Municipal de Cultura i Joventut i per l’Associació d’Astronomia de la Universitat de València al costat de la col·laboració del Departament d’Astronomia i Astrofísica i l’Observatori Astronòmic, tots dos de la Universitat.

Una vegada caiga la nit, indispensable per a veure els estels i cossos celestes, els diferents membres de l’Associació d’Astronomia de la Universitat de València (AAUV) que allí estaran donaran consells als assistents per a muntar correctament els seus telescopis i les diferències entre els diferents tipus existents. Aquells que acudisquen sense instrumental, podran gaudir de la visió celeste gràcies al telescopi de gran grandària que serà muntat gràcies al Departament d’Astronomia de la Universitat (DAA).


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris