25n
Orgull
Orgull

El Palmar disposa ja de servei de neteja urbana tots els diumenges

Fins ara, el Palmar disposava només de servei de neteja de carrers de dilluns a dissabte

El Palmar disposa ja de servei de neteja urbana tots els diumenges
26/07/2021 -

El Palmar disposava, fins ara, d’un servei d’agranada manual de dilluns a dissabte. Cada dia, un operari en jornada completa i en torn matinal es desplaçava amb furgoneta i netejava els carrers del poble. El servei incloïa també la recollida amb xarxa dels objectes que suren sobre l’aigua dels canals. A més, un camió cisterna amb personal operari i mànega aigualeja dues vegades al mes les calçades i voreres.

Des d’aquest cap de setmana, l’Ajuntament amplia el servei i el Palmar disposarà de servei de buidatge de papereres i neteja de carrers. Igualment, dos operaris més passaran també pel Palmar tots els diumenges de vesprada per reforçar les tasques de neteja.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha afirmat que “el poble del Palmar té una idiosincràsia molt particular, ja que és un poble que té molta hostaleria, amb una afluència important durant els caps de setmana”. Tot i això, el vicealcalde recorda que “l’ordenança vigent de neteja obliga els propietaris d’aquests locals a mantenir en adequades condicions d’higiene no només el seu local sinó també la via pública de la seua influència. Això vol dir mantenir en evident estat de neteja les terrasses i les zones adjacents a aquestes terrasses”.

Per això, segons el regidor, “fem una crida a la col·laboració dels restaurants i els hostals del Palmar, però anunciem també que, a partir d’ara, hi haurà un reforçament de la neteja per al poble del Palmar, igual que hi ha en altres pobles com el Saler o el passeig marítim de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =