caixa popular

El Palau presenta un setembre musical amb concerts per a tots els públics i concursos internacionals

LA OV participará mañana en el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega

El Palau presenta un setembre musical amb concerts per a tots els públics i concursos internacionals
07/09/2017 -

L’Orquestra de València participarà demà divendres en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega, que es celebrarà a localitat de Benicàssim. D’esta manera, la formació simfònica valenciana inicia el mes de setembre preparant la seua participació en dos prestigiosos concursos com és el Tárrega i també en el XX Concurso Internacional de Piano de València “Premio Iturbi”, que es desenvoluparà al Palau de la Música del 12 al 23 de setembre. Però també amb tres concerts per a tots els públics, dos a l’auditori valencià dins del cicle gratuït de “L’Estiu al Palau” i un altre a l’aire lliure a la plaça de l’Ajuntament.

Un inici de temporada amb programes que combinen el vessant internacional i valencià amb directors i solistes valencians com ara Salvador Sebastià, José Miguel Rodilla, Francisco Valero-Terribas i Adolfo Bueso, que per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello “demostra la qualitat i versatilitat de les professores i professors de l’Orquestra de València, que enguany complix el seu 75 aniversari i que en esta temporada d’abonament, és la gran protagonista amb brillants formacions i solistes internacionals”.

Demà divendres a les 22.00 hores i sota la direcció de Salvador Sebastià, estarà present en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega on té previst interpretar els concerts per a guitarra de Villa-Lobos, Castelnuovo-Tedesco i altres obres de Bacarisse i Ponce.

Divendres 15 a les 19.30 hores, dins del cicle “L’estiu al Palau” i amb la direcció de José Miguel Rodilla, interpretarà “La vida breve” i “Noche en los Jardines de España” de Manuel de Falla, amb el pianista Adolfo Bueso, i els “Quadres d’una exposició” de Modest Músorgski.

El 21 i 22 participarà en la final del XX Concurso Internacional de Piano de València “Premio Iturbi”, sota la direcció de Bruno Aprea.

Dissabte 23 a les 19.00 hores, el públic podrà gaudir d’un concert gratuït a l’aire lliure, a la plaça de L’Ajuntament amb motiu del 30é aniversari del Palau de la Música i 75é de l’Orquestra. I conclouran els concerts de setembre divendres 29 a les 19.30 hores, en l’últim programa del cicle “L’estiu al Palau”, amb una Gala Lírica dirigida per Francisco Valero-Terribas i on participarà l’Orfeó Universitari de València.

Per altra banda, torna el cicle de Rock, pop…, al Palau amb l’actuació en acústic de Cooper el 24 de setembre a la Sala Rodrigo, on Alejandro Díez repassarà la seua trajectòria al davant de Los Flechazos i Cooper. I també Tardor que presentarà el seu nou disc Patraix el 28 de setembre, també  a la  Sala Rodrigo.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris