25n
25N
25N

El Palau de l’Exposició acull a partir de hui el Congrés Innovació per al Canvi, Ocupació i Inclusió

El Palau de l’Exposició acull a partir de hui el Congrés Innovació per al Canvi, Ocupació i Inclusió
29/11/2016 -

La ciutat de València serà, a partir de hui, la seu del I Congrés Internacional. Innovació per al Canvi, Ocupació i Inclusió, una trobada en què s’analitzarà l’aplicació de projectes innovadors per a afavorir la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. La trobada, organitzada per l’Ajuntament i la Fundació Emplea, es desenvoluparà en el Palau de l’Exposició fins al 2 de desembre.

Tal com ha recordat la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, “es tracta d’una oportunitat per a aprendre bones experiències i pràctiques en l’àmbit de la innovació social, per a compartir i generar noves accions que fomenten l’ocupació i per a crear una xarxa que ens faça avançar en la inserció de les persones més necessitades”.

El congrés s’ha plantejat com un fòrum de reflexió en què també tindran cabuda els tallers de treball i les activitats, com el denominat Café-Net, un espai pensat per a la trobada entre persones amb discapacitat que busquen treball i empresaris interessats en la contractació inclusiva.

De manera paral·lela a la celebració del congrés inclusiu, tindrà lloc la Setmana Europea per l’Ocupació Inclusiva i un mercat d’emprenedoria social, on s’habilitarà, entre altres espais, una “cuina de projectes”, per a facilitar la trobada entre entitats privades i públiques que vullguen finançar projectes d’innovació social i agents que desenvolupen este tipus de projectes i precisen finançament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − setze =