25n
25N
25N

El nou Sona la Dipu comença a caminar amb l’obertura del termini d’inscripcions

El programa es fa major amb una visió renovada: a més del concurs s’inclouen activitats de promoció de grups, accions de tutela i una nova política comunicativa

El nou Sona la Dipu comença a caminar amb l’obertura del termini d’inscripcions
06/04/2017 -

El nou Sona la Dipu ha començat a caminar amb l’obertura del termini de sol·licituds per a formar part d’un programa que enguany comença nova etapa amb imatge renovada i un concepte diferent. “Es tracta d’un projecte global que permetrà promocionar als grups emergents valencians durant tot l’any i no solament en les sis gales que formen part del concurs i que habitualment tenen més repercussió”, ha assenyalat Quique Borrás, director musical del Sona.

La idea del concurs segueix present, però enguany s’incorporen al programa tot un seguit d’activitats amb les quals es vol aconseguir, en paraules de Borrás, “un concepte més global”, de manera que es reforce la promoció dels grups i artistes emergents valencians al llarg de tot l’any. D’aquesta manera, es pretén rellançar la proposta per a convertir-se en un referent de la música en directe i de les bandes novelles a nivell provincial, nacional i internacional.

En les bases del programa, publicades ja en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), s’estableixen diferents línies de suport i impuls de les formacions valencianes, com una xarxa de concerts per municipis de la província, així com la seua participació en festivals; accions de tutela que permeten als grups la seua immersió en el món discogràfic, com a seminaris i cursos; col·laboració amb altres administracions, entitats de gestió i empreses privades; i realització d’un nou pla integral de comunicació, que ja està en marxa.

Una altra de les principals novetats de la present convocatòria és la composició del jurat del concurs, que estarà present en totes les gales i serà paritari. Per a enguany es realitzaran sis concerts dins del concurs, quatre semifinals, la final i la presentació dels guanyadors. “Tractarem de cercar els artistes adequats per a cada concert i d’arribar al major nombre possible de municipis, com ja es va fer en l’anterior edició”, ha assenyalat Borrás.

 

Formes de participació i sol·licituds

Per a participar en el concurs s’han de complir els següents requisits: que la meitat dels components del grup residisquen en la província de València, posseir quatre o més temes originals en el repertori, tenir almenys 16 anys i comptar amb el permís dels pares si són menors d’edat, i cedir a la Diputació de València els drets d’imatge i d’explotació dels temes presentats, inclosa la comunicació pública a través d’Internet.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació del programa en el BOP. S’haurà de presentar el model de sol·licitud d’inscripció disponible en la pàgina web (www.sonaladipu.es), en les oficines de registre de la Corporació provincial o per correu certificat, incloent una breu ressenya biogràfica del grup, quatre temes originals, la lletra de les cançons, una fotografia de la formació i fotocòpia del DNI de cada membre, així com l’autorització dels pares en cas de ser menors de 18 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =