25n
25N
25N

El nou PPOS deixa 1,2 milions d'euros a La Foia de Bunyol

El nou PPOS deixa 1,2 milions d'euros a La Foia de Bunyol
07/09/2016 -

El Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València destina 1.233.072 euros als municipis de la Foia de Bunyol, que invertiran les ajudes en millorar l’accessibilitat, instaŀlacions esportives, carrers, parcs, zones infantils i edificis municipals com biblioteques, cementeris, centres socials i edificis multiusos.

Per municipis, Alborache rebrà de 91.300 euros a automatitzar i connectar el pou Salvador i a construir una rampa d’accés i un mur de protecció en l’escola infantil de la localitat. Cheste rebrà 161.696 euros, que es destinaran íntegrament a condicionar la biblioteca municipal.

190.269 euros aniran a Buñol, que invertirà en el camp de futbol, el mercat municipal, places, carrers, parcs i urbanitzacions. Chiva rebrà 204.010 euros per a obres d’asfaltatge en el carrer Atalaya de Levante, de reparació del got de la bassa dels Patos i d’ampliació del cementeri municipal.

Dos Aguas rebrà 107.609 euros del PPOS per a instaŀlar l’enllumenat en pistes esportives i un sistema de videovigilància, renovar la depuradora de la piscina municipal, construir una pista de pàdel i reforçar el mur i reparar els vestuaris del poliesportiu.

Godelleta utilitzarà els 108.861 euros del PPOS en quatre actuacions: condicionar la calçada i les voreres de la plaça dels Escolapios, el carrer Luis Vives i el carrer La Balsa; reformar el local del cementeri municipal per a posar lavabos i una sala de descans; reformar el centre social per a allotjar les dependències de la policia local, i instaŀlar llums microled en la plaça d’Espanya.

El PPOS deixarà 128.049 euros a Siete Aguas per a renovar el clavegueram i la xarxa d’aigua potable del carrer Raval, i 143.319 euros a Yátova per a rehabilitar el local que acollirà el tanatori municipal i reurbanitzar carrers.

Macastre rebrà 97.959 euros que el consistori invertirà en condicionar l’edifici multiusos, coŀlocar una barana en una avinguda, equipar amb mobiliari el poliesportiu municipal i reparar alguns dels carrers més danyats de la localitat.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 14 =