caixa popular

El nou menjador del col·legi Ausiàs March acaba amb més de deu anys de falta d'espai

El nou menjador del col·legi Ausiàs March acaba amb més de deu anys de falta d'espai
13/09/2017 -

La volta del col·le del dilluns va suposar per al Ausiàs March de Mislata el final a deu anys de calvari pels problemes d’espai del seu menjador. Deu anys sense poder garantir als seus alumnes un lloc per a quedar-se a dinar. Deu anys sense més remei que fer un sorteig i deixar fora a uns 120 xiquets i xiquetes, amb tots els problemes que esta situació implicava cada curs a les seues famílies.

Per això ahir, després de més de deu anys d’escrits dirigits a la Conselleria i més de deu anys de reunions, gestions i promeses incomplides, les cares de l’alcalde, de la regidora d’Educació i de la directora del centre en recórrer el nou menjador de l’Ausiàs March eren d’una gran satisfacció. “Estem molt contents i molt orgullosos d’haver-ho aconseguit”, explica la directora, Maribel Romero, qui en nom del col·legi agraeix “a totes les persones que s’han implicat per a fer possible este menjador”.

El projecte de la Conselleria ha suposat una inversió de 480.000€ i ha servit per a ampliar les antigues instal·lacions, passant de 90 a 280 metres quadrats de superfície i de 56 a 166 comensals per torn. “Ara, l’Ausiàs March té una capacitat per a 330 alumnes, en doble torn, per la qual cosa totes les famílies que han sol·licitat plaça de menjador per al curs 2017/2018 l’han aconseguit”, afirma satisfeta la regidora Ana María Julián. A més de l’ampliació, el projecte ha suposat la rehabilitació integral de les antigues instal·lacions, incloent estructura, tancaments i sistemes de calefacció i il·luminació, així com l’ampliació i renovació de tot l’equipament de la cuina.

Després de la visita, l’alcalde ha agraït a la Generalitat el seu “compromís amb l’educació pública, que ens ha permès solucionar en uns mesos el que uns altres no van voler solucionar en deu anys”. Bielsa ha recordat que este menjador era una “reivindicació històrica de tota la comunitat educativa” i ha volgut felicitar de manera especial a “tots els pares i mares d’alumnes que han lluitat per estes instal·lacions”. “Des de l’Ajuntament estem molt contents i orgullosos d’haver-ho aconseguit”, conclou l’alcalde.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats