caixa popular

El nou Centre d'Educació Especial L'Encarnació dóna els seus primers passos

Este col·legi de Torrent comptarà amb una vintena d’aules, menjador, servei d’ambulatori i zona d’administració

El nou Centre d'Educació Especial L'Encarnació dóna els seus primers passos
04/08/2017 -

Aprofitant l’aturada estival, esta setmana han començat a instal·lar-se els mòduls que acolliran de forma provisional a l’alumnat del Centre d’Educació Especial L’Encarnació mentre es realitzen les obres del col·legi programades per al pròxim curs. La Conselleria d’Educació va licitar durant el passat mes d’abril un contracte per 4,3 milions d’euros per a estes obres d’ampliació i adequació del centre d’educació especial, amb les quals s’eliminaran els actuals barracons en els quals estudiava l’alumnat. L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que es tracta d'”una millora essencial en l’àmbit educacional de la ciutat que respon a una reivindicació històrica de la comunitat educativa, que retornarà la dignitat als alumnes i alumnes del centre”.

Al llarg d’esta setmana s’han fet els primers passos del procés mitjançant la instal·lació de barracons provisionals en una ubicació alternativa, per a seguidament procedir a iniciar les obres en la part del solar ampliat. D’esta manera i durant el temps que duren les obres, els alumnes i alumnes del col·legi seguiran estudiant en els espais alternatius mentre es construeix. Una vegada acabat el solar s’iniciarà la construcció del nou edifici i la rehabilitació de l’actual.

El nou centre comptarà amb capacitat per a 162 alumnes, un total de vuit aules per a escolars de tres a vuit anys, sis aules per a escolars d’entre nou i setze anys i cinc dirigides a estudiants des dels disset als vint-i-un anys. El col·legi també comptarà amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d’administració.

La regidora de l’àrea d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “estes obres suposen crear un centre que realment cobrisca les necessitats dels alumnes i alumnes amb diversitat funcional, generant un espai òptim per al seu desenvolupament educatiu i personal. Estem orgullosos que l’esforç i el treball que s’ha fet al costat del centre ja comence a ser una realitat”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats