25n
25N
25N

El Musical s'acomiada del 2017 amb el flamenc d'Arcángel

El Musical s'acomiada del 2017 amb el flamenc d'Arcángel
13/12/2017 -

El Musical baixa el teló del 2017 amb el concert d’Arcángel dissabte 16 de desembre a les 21h. L’artista de Huelva oferirà un repertori amb els temes més destacats de la seua carrera i de la tradició flamenca i estarà acompanyat en l’escenari per Dani de Morón a la guitarra i Agustín Diassera en la percussió i al ball per la granadina Patricia Guerrero que no ha parat de conquistar nous teatres i sempre amb un gran èxit.

Francisco José Arcángel Ramos, conegut com a Arcángel, és cantaor professional des dels 15 anys i porta sent un nom de referència en el flamenc pràcticament des que va començar com a professional. Compositor i dinamitzador del gènere a més de cantaor de gran nivell, Arcángel ha rebut en nombroses ocasiones premis de crítica i públic de la Biennal de Flamenc de Sevilla, considerada la més important del món. En el seu ressò i en la seua manera d’entendre el cante flamenc conviuen amb naturalitat un profund coneixement i respecte de l’arrel del jondo amb un interès incessant per trobar nous camins de desenvolupament per a l’art flamenc.

El dissabte a les 21h en El Musical Arcángel té preparat una selecció del millor del seu repertori musical amb alguna sorpresa d’algun tema dels més coneguts de la tradició flamenca. A més de dos grans instrumentistes amb àmplies i destacades carreres musicals com Dani Morón a la guitarra i Agustín Diassera a la percussió destaca la presència juntament amb Arcàngel de Patricia Guerrero al ball. En ella es fonen el flamenc tradicional, la tècnica depurada i una imparable creativitat que li fa cercar noves formes amb una elegància i dolçor que enlluerna al públic.
Patricia és solista Ballet Flamenc d’Andalusia i va ser premiada en 2012 com a Artista Revelació en la Biennal de Sevilla.

Les entrades estan disponibles en les taquilles del teatre i a través de la web www.teatreelmusical.es/entrades a un preu de 12 euros.

Un any de flamenc en el TEM

Amb el concert d’Arcángel, el Teatre El Musical tanca un any 2017 que ha vingut carregat d’importants propostes flamenques. Per l’escenari del TEM han passat des del mes de gener figures del gènere com Parrita que tornava a València després de molt temps d’absència, José Mercé i Estrella Morente.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + sis =

bombers
CCCC
Valencia activa