25n
25N
25N

El Museu Valencià d'Etnologia ofereix una demostració pràctica de confecció de peces d'indumentària tradicional

Els participants en el taller, impartit per Xavier Rausell i Maria José Canyada, coneixeran les diferents fases d’este delicat i precís procés

El Museu Valencià d'Etnologia ofereix una demostració pràctica de confecció de peces d'indumentària tradicional
04/04/2017 -

El Museu Valencià d’Etnologia, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, organitza este dijous 6 d’abril, a les 19.00 hores, una demostració pràctica de com reproduir una peça d’indumentària tradicional, en una activitat que tindrà lloc en la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència.

Els participants en el taller coneixeran les diferents fases que conformen este procés delicat i precís, que comença amb l’anàlisi històrica i científic de la peça; continua amb l’elaboració del patró i la selecció dels diferents teixits i materials; fins a aconseguir la confecció de la peça, sempre seguint procediments i tècniques tradicionals.

També es mostraran les pautes bàsiques per a la manipulació i conservació d’aquestes peces. La demostració estarà a càrrec dels especialistes de Cànem, escola d’indumentària tradicional, Xavier Rausell i Maria José Canyada.

Este acte s’emmarca dins del cicle d’activitats realitzades amb motiu de l’exposició temporal Inventant la tradició. Indumentària i identitat, que s’exhibirà en el Museu Valencià d’Etnologia. El cicle es completarà el pròxim dia 19 d’abril amb una taula redona sobre indumentària, a les 19.00 hores, en la Sala Alfons el Magnànim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 20 =