caixa popular

El Museu Ferrocarril de Torrent obrirà les seues portes al públic la setmana vinent

La Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador i l’alcalde Jesús Ros van visitar les instal·lacions

El Museu Ferrocarril de Torrent obrirà les seues portes al públic la setmana vinent
07/07/2017 -

Després de mesos de rehabilitació i obres en els antics tallers de ferrocarrils de la FGV, este emblemàtic i històric enclavament de la ciutat ja té els dies explicats per a la seua obertura pública. L’alcalde Jesús Ros va acudir a la primera visita guiada al costat de la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, on han pogut gaudir de la col·lecció de trens i tramvies històrics d’esta empresa pública valenciana.

L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat en la roda de premsa que ha tingut lloc en les instal·lacions que, “la ciutat de Torrent fa anys que sabia que tenia un tresor i per açò hem de donar les gràcies a Conselleria per complir tan aviat amb la seua paraula. Convide a tots els veïns i veïnes de la ciutat i a tots aquells que vulguen a gaudir d’estes peces úniques que formen part del nostre patrimoni històric”.

Es tracta de museu que aporta gran valor cultural i històric a la ciutat, on els visitants podran veure a partir de la setmana que ve, el passat i present que marca el futur del transport valencià.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats