25n
25N
25N

El Museu d’Història organitza activitats gratuïtes amb motiu de les festes falleres

El Museu d’Història organitza activitats gratuïtes amb motiu de les festes falleres
10/03/2020 -

El museu d’Història de València, dedicat a la història de la ciutat, des dels seus orígens a l’actualitat, ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes per acostar el contingut d’aquest espai cultural a la ciutadania amb motiu de les Falles, i per difondre curiositats i tradicions d’aquestes i altres festes.

El programa d’activitats, organitzades sota el lema «Estem en Falles!!», comença dijous, 12 de març, amb una visita guiada a l’exposició permanent d’aquest contenidor, que dissabte 14, a les 17 hores, serà l’escenari de dos tallers: un per conéixer i jugar amb la història i un altre que invita a xiquets i xiquetes per convertir-se en artistes fallers.

Per últim, diumenge 15, d’11 a 12.30 hores, es durà a terme una altra visita guiada per conéixer curiositats de les festes i tradicions de la ciutat de València.

La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat «la importància d’aquest tipus d’activitats que acosten la cultura i la tradició a la ciutadania així com la proposta d’oci cultural que suposa per a tots els públics». Seguidament, ha recordat que totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèviament al telèfon 963 70 11 05.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 7 =